Съсед ритна и уби минипинчер на старица в Русе

Съсед ритна и уби домашния минипинчер на 71-годишна старица в Русе. За случая на тел. 112 е алармирала потърпевшата, съобщиха от полицията в крайдунавския град. Битовата драма се разиграла към 16,30 ч. миналата неделя.

Потресената жена твърдяла, че комшията й ритнал кучето й безпричинно. Той пък обяснил, че постоянния му лай го изнервил. "Има си ред, трябваше да алармира полицията и сега щяха да глобят стопанката, а не хулигана", смятат глави съседи.
След оглед с участието на ветеринарен лекар животното било откарано в общинския приют за безстопанствени животни за аутопсия. Случаят се изяснява от заведеното досъдебно производство за хулиганство по чл. 325 б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Това не е първата саморазправа с домашен любимец в крайдунавския град. Разгневена русенка разби апартамента на съсед и изхвърли кучето му през балкона от 15-ия етаж на блок в кв. "Здравец север". Животното издъхнало на място за ужас на Т.М. /30 г./ и 18-годишната му позната С.Т. Драмата потресла комшии, които не можели да си обяснят арогантното поведение на В.В. /27 г./.

Жената се вбесила, че заключеното куче в жилището постоянно лае. Домашният любимец ходел на всички по нервите, но хората по етажите не искали скандали във входа.
Снимка авторът

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини