Пребитата баба от Камбурово: Не е търсел пари, много ни би

Не знаем кой и защо ни преби, не е търсел нито пари, нито вещи. Би ни много, имаше кръв навсякъде. Това разказа пред bTV пребитата баба Хатидже Кадирова от село Камбурово. Тя и съпругът й Хюсейн Кадиров бяха нападнати в дома си.

„Като отвори вътрешната врата, започнах да викам. Светна ми нещо на очите и започна да ме бие с дърво по главата. Загубих съзнание. Питахме го какво иска, но той нищо не каза. Само викаше да мълчим”, разказа битата Хатидже. „Навсякъде имаше много кръв. Много ни би, поне 10-15 минути. Не зная как съм излязла навън”, добави тя.

Хората в селото са много уплашени. „45 години съм тук. Досега такова нещо не се е случвало. Страх ни е. В нашия квартал повечето хора сме сами”, казва съседка на семейството.

В Камбурово и представа си нямат кой може да е нападателят. Кметът се зарече да бъдат предприети мерки, за да може той да бъде установен и заловен.

Това не е единственият случай на пребито семейство. В събота вечерта в село Голям Чардак трима неизвестни маскирани мъже нахлуха в дома на 75-годишния дядо Манчо и на 70-годишната му съпруга и ги пребили от бой.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини