Роналдиньо идва в чест на Камата

Роналдиньо е поредната магическа десетка сред поканените за големия мач на 20 май в София.

Бразилският вълшебник може да се появи на шоуто за 50-годишнината на Христо Стоичков, което все повече започва да прилича на пролетна сбирка на гении.
Рони за последно игра в бразилския „Флуминензе“, но прекрати договора си с тима по средата на сезона в местното първенство.

През март ще навърши 36 години и вероятно няма да играе повече професионално.
В най-силните му години бразилският чаровник бе играч №1 в Европа, като изведе „Барселона“ до трофея в Шампионската лига през 2006-а. Взе и „Златна топка“.

Със Стоичков го свързва приятелство, а Камата бе единственият журналист, на когото  Рони не отказа в Мексико, докато играеше за местния „Керетаро“ (на снимката).

С поканата към него се оформя убийствена компания от креативни десетки за шоумача. Имената на Диего Марадона, Роберто Баджо, Хуан Роман Рикелме, Георге Хаджи, Карлос Валдерама и Красимир Балъков вече разпалват въображението на феновете. Роналдиньо допълва елитната компания.

И българските запалянковци не се бавят да купуват билети за двубоя на стадион „Васил Левски“. По информация на организаторите вече 34 000 пропуска са продадени и остават не повече от 10 хиляди.

Най-бързо свършват местата в сектор „Г“, където се готви и зрелищна хореография в чест на най-големия играч, обличал червената фланелка на ЦСКА.

Няма свободни седалки и на най-добрите за гледане места на централната трибуна - сектор „А“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ