Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

70-годишен моторист в болница, след като му отнели предимство на пътя

Троен сблъсък в Шумен

Изпълком за „Литекс“ след седмица, няма кворум

Изпълком на БФС на 13 януари няма да има, след като повечето от членовете на върховния орган не могат да присъстват. Извънредното заседание се чака заради казуса „Литекс“, който се превърна в най-горещ в родния футбол.

Няколко от босовете на БФС са в чужбина и ще се завърнат в края на седмицата. При перспективата 8 от 14-те гласа да бъдат дадени с пълномощно и да няма реално обсъждане, бе предпочетено отлагане. Още повече че вече отчетливо се усеща разнобой в мненията и диспутът обещава да е сериозен.

Заседанието може да пожали „Литекс“ и да зачеркне решението на Дисциплинарната комисия, потвърдено и от Апелативната – изваждане от „А“ група. Или да потвърди санкцията с пряко гласуване и събиране на мнозинство във вотовете – 8 от 14 ще са достатъчни, като решителен е и този на президента Борислав Михайлов. Но няма вариант да върне казуса за ново обсъждане в комисиите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.