Съсед наръга с нож младеж в спор за паркомясто

Младеж на 22 години бе намушкан с нож при скандал за паркомясто. Опасният инцидент стана в благоевградския квартал „Орлова чука“ около 18:30 часа снощи. Симеон В. се прибирал от работа, но паркирал на място, което си бил „заплюл“ комшията му. Двамата отдавна имали дрязги и паркирането станало повод за нов скандал. Иван Д. скочил да се разправя с младежа, настоявайки да премести колата си, но другият не отстъпил.

Псували се, обиждали се, а после си посегнали с юмруци. В мелето по-възрастният извадил нож и наръгал Симеон в областта на гърдите. Комшиите извикали Спешен център, откъдето отвели Симеон за преглед. Младежът извадил късмет, тъй като раната от ножа се оказала повърхностна. Тя била обработена, а пострадалият - пуснат да се лекува у дома. Той веднага подал жалба в полицията, която започна разследване по случая. Разпитан е агресивният съсед, срещу него е образувано дознание и ще бъде даден на съд.

В същия ден и в друг квартал на Благоевград възникна отново подобен инцидент. В кв. „Грамада“ пред игрална зала двама комарджии се скарали за пари. Единият извадил нож и намушкал опонента си. За късмет и неговата рана е повърхностна и няма опасност за живота. Напоследък зачестиха сбиванията в града след спорове за дребни поводи, народа е озверял, коментират патрулиращите полицаи в града, които се отзовават първи на подобни произшествия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони