Руски агент топи Попето

Руският футболен агент Димитрий Селюк удари под кръста Ивелин Попов от московския „Спартак“ и го обяви за „средняк“ пред неговия работодател и милиардер Леонид Федун, собственик на клуба и вицепрезидент на петролния гигант „Лукойл“. Мениджърът говори за българския национал по повод евентуален трансфер на парагвайското крило Лоренсо Мелгарехо от „Кубан“ в „Спартак“. През лятото московският тим взе Попето също от „Кубан“.

„Учудва ме политиката на „Спартак“, ако купи и Мелгерехо, няма да постигне никакви успехи - казва импресариото Селюк пред руски агенции и съветва богаташа Федун да не пазарува играчи за ключови позиции от слаб отбор като „Кубан“. - Мелгарехо и Попов са средняци, с цялото ми уважение към най-добрия футболист на България за миналата година. За сериозни цели са играчи като Роман Еременко, Хави Гарсия, Хълк...“

Междувременно се разбра, че награждаването на Попов като играч №1 у нас за 2015 г. ще бъде в края на месеца. Датата на церемонията се съгласува с него и със Станимир Стоилов („Астана“), който се очаква да бъде провъзгласен за най-добър треньор. Целта е двамата да са свободни от ангажименти с клубовете си и да присъстват. По непотвърдена информация подгласници на Попов ще бъдат Ивайло Чочев от „Палермо“ и Георги Миланов от ЦСКА (Москва).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ