Лекарят на Тръмп: Президентът няма остри здравословни проблеми

Президентът Радев: Ще реша в обозрим срок за подписването на указа за Гешев

В благоевградския съд за първи път разпитаха свидетел във видеоконферентна връзка с Англия

КТ „Подкрепа“: В едва 5 държави в ЕС работниците не получават плащания от първия ден

Монтират 30 камери в бургаския квартал „Победа“

Разширяват офисите за удобство на служителите Правят стаи за отдих и зали за игри

Теди Бургазлиева с меден месец 2 години след сватбата

Борисов: Предложението първият ден от болничните да се плаща от работници няма да бъде внесено в НС

Андреа се зае да влезе във форма

Откриха труп на мъж, застрелян в гръдния кош

От 100 до 10 хил. евро глоба за пушене в Гърция

Велико Търново е домакин на национална среща на общинските експертите по социални дейности и здравеопазване Над 150 ще са участниците във форума

Водка с кисели краставички вреди на стомаха

Административният съд потвърди избора на общински съветници в Горна Оряховица

Туристи оцелели след нападение на вълци в Стара Планина

Приятелката на пребития Тодор: Събират доказателства срещу него

„Те идваха към него, напсуваха го. Той паркира колата и те идваха към нас. Той излезе, естествено, че ще излезе, а няма да се заключи. Имаше агресия и към мен. Ако можеха да ме докопат и мен щяха да набият“. Това каза приятелката на пребития до смърт в центъра на Враца във вторник Тодор Йорданов. По думите на Грета това, което се прави сега, е да се събират доказателства, за да се оневинят двамата биячи.

Вчера Враца въстана, защото прокуратурата повдигна на двамата братя с прякор Поничките обвинение за непредумишлено убийство и за причиняване на лека телесна повреда.

Кой е извадил бокса

Цялото нещо стана за 10 минути, нашето момче си отиде за 10 минути. Те не го пускаха, разказа Грета пред бТВ. Тя опроверга версията, която се появи вчера, че 18-годишният ученик първи е извадил бокс и е тръгнал агресивно към братята. Боксът не е на Тошко, убедена е Грета, която е и съученичка на Тодор.

Има следи от физическо насилие

„На това ли му се казва по непредпазливост? И аз мога да извикам един едър мъж и да бием някой така. И после и ние ще кажем, че сме го ударили случайно и един зъб му заседна в гърлото“, възмути се братът на Тодор Ивайло.

Момчето беше категорично, че по тялото на брат му е имало следи от физическо насилие, бил посинен. В това са се убедили баща му и още един човек, които са видели тялото му.

Нов протест

Нов протест се организира тази вечер от съучениците на момчето. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града. Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.