Лавров: Работата по „Турски поток“ в България ще завърши през 2020 г. (ВИДЕО)

Индия създава хиперзвуково оръжие

Прокуратурата протестира оправдателната присъда на Веселин Марешки

Гери Малкоданска кръсти сина си

Премиерът Бойко Борисов: Отнасяме се като добри стопани към България НСИ отчита бюджетен излишък от 1 921 млн. лв. за 2018 г., дългът на сектор „Държавно управление“ намалява до 22,3% от БВП

Смядово в траур за загиналото семейство при адската катастрофа край Омуртаг

Дженифър Лорънс се омъжи От сватбата й има само една снимка

Потрошиха джип на полицията във Видин

Военни иззеха невзривен боеприпас, открит край Пловдив

Сергей Лавров: Отношенията между Русия и България са основани на дълбоки исторически и културни традиции Работата по второто разклонение на „Турски поток“ ще бъде завършена в срок през 2020 г.

Паспортната дирекция с удължено работно време във връзка с предстоящите избори

Горски педагози демонстрираха авторски уроци Правят сайт и учебно помагало

Германия обмисля да изгради собствен космодрум

Арестуваха двама афганистански мигранти за изнасилване на непълнолетно момиче в София

Кмет препита сурвакари за Банго Васил

С песни и наричания за здраве и късмет ученици от СОУ „Трайко Симеонов” сурвакаха в четвъртък кметския екип на община Шумен за началото на ромската Нова година и празника Василица. Градоначалникът Любомир Христов (ГЕРБ) пък препита накипрените момчета и момичета знаят ли какво е направил Свети Василий.

Хлапаците разказаха легендата, че дяволът разрушил моста, по който вървели ромите, но светията го построил отново и ги спасил. Те преминали над пречистващата сила на водата и започнали нов живот.

Сурвакарите получиха подаръци, но също дариха кмета – с химикал, да разписва добри неща в полза на децата и с ножка с фенерче, за да си свети като обхожда кварталите на Шумен. И екип на областната управа в Шумен посрещна сурвакари. В Шумен ще има и призничен концерт по случай ромската Нова година с подкрепата на общината в Младежкия дом.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.