Шофьор катастрофира и се преобърна в крайпътна нива край Пазарджик При друг пътен инцидент водач блъсна жена на пешеходна пътека

Медици разказват за донорството пред ученици във Велико Търново

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Причината за падането на MH17 не е руска ракета

Директорът на Росавация Олег Сторчевой е изпратил писмо до председателя на холандската комисия, разследваща падането на полет MH17, в което се казва, че външните отломки от ракетата, открита край останките не е от система „Бук“.
Холандците твърдят, че става въпрос за модел 9М38 или 9М38М1, но намерените фрагменти не принадлежат на нито една от двете ракети.

Руските учени провели експерименти, които доказали, че при взривяване на ракетите са се получили големи фрагменти с неопределена форма, като по тях са се съхранили части от серийния номер. Така се доказва, че парчето метал не е от 9М38.

Малайзийският самолет от полет MH17 се разби в Донецка област на 17 юли 2014 г. При самолетната катастрофа загинаха 298 души. Киев обвини за свалянето на самолета проруските бунтовници, които пък обявиха, че нямат необходимата техника за свалянето на самолета, и на свой ред, обвиниха украинските власти за катастрофата.

Междувременно Берт Кундерс, външен министър на Холандия, заяви в реч пред Европейския парламент, че допуска създаването на международна комисия, чиято цел е разследването на инцидента.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.