Посланикът на Турция у нас: Ще продължим да спазваме споразумението с ЕС за бежанците

Убиецът на трима българи страдал от мания за преследване Полякът стрелец го очакват пет доживотни присъди

Министър Димов: Системи за видеонаблюдение на горивото ще бъдат инсталирани във всички ТЕЦ-ове у нас

Шестима открити в мазе в Холандия

Уорън фаворит сред US демократите Свалянето на Доналд Тръмп обединява противниците му

Борисов заминава за Брюксел за заседанието на Европейския съвет

Армията на Асад взе бази на САЩ

35-годишен мексиканец е бил прострелян в главата в София

Купуваме 9 пъти по-малко нови коли от германците Румъния ни изпреварва в догонването на богатите страни

Марияна Николова пред ученици от НПГ по Компютърни Технологии и Системи: Хакерските пробиви нанасят щети

Автомобил блъсна две жени, пресичали неправилно в столичния квартал „Младост 3“

Доналд Туск: Сделката за Брекзит може да е факт до часове

Британец е баща на 800 деца, продава спермата си във Фейсбук

41-годишният Саймън Уотсън е баща на над 800 деца. Британецът дарява сперма от 16 години и става баща всяка седмица. За всяко даряване получава по 50 паунда, съобщава „Дейли мейл“.

Сега той продава ценния материал и във Facebook, като до момента е получил над 40 хиляди паунда за това. Интересът към Уотсън обаче не стихва.

„Всичките ми приятели и цялото ми семейство знаят всичко за мен, нямам тайни“, разказва Саймън. Въпреки това обаче приятелите на децата му (тези от неговата законна жена) намират дейността на мъжа за смешна.

„Синовете ми казват, че никога не биха дарявали, но нямат нищо против аз да го правя“, допълва той.

Втората му жена го оставила, заради даряването на сперма

Най-плодовитият донор на сперма във Великобритания има синове на 19 и 17 години от първия си брак и 10-годишна дъщеря от втория си брак. Работата му обаче оказала своето влияние и известният донор се разделил и с втората си жена.

„Писна и от това, което правих. Тя всъщност го презираше. Постоянно тичах насам натам, за да дарявам, а това й лазеше по нервите“, разказва мъжът.

Цялата история с даряването на сперма започнала след първия му брак. Саймън решил, че иска още деца, затова и започнал.

„Втората ми жена знаеше какво правих, но си мислих, че го е приела. Не знаех дали й харесва“, допълва Саймън.

Продава спермата си във Фейсбук

Саймън първоначално дарявал в банки за сперма, но после развил нещо като частен бизнес. Започнал да се рекламира във Facebook. „Вижаш как изглежда човекът, по-сигурно е“, обяснява той.

Разказва, че като цяло няма изисквания към клиентите си. Няма против да пушат или пият, но ако клиентът някога е бил наркоман, ще му откаже. „Отхвърлял съм няколко души, които бяха очевидни откачалки – просто се извиних и си тръгнах“, спомня си Саймън.

Така днес британецът е баща на над 800 деца, сред тях и доста близнаци. Поне за толкова знае. „Никога не съм си представял, че ще съм донор в такива мащаби. А с помощта на Facebook всичко стана лавинообразно“, обяснява многодетният татко.

Мъжът не дружи с родителите на своите деца. За него е достатъчно те да са щастливи, за да е щастлив и той. След като си свърши работата, хората най-често изчезвали.

Преди да посвети изцяло времето си на даряването на сперма мъжът се занимавал с бизнеса на родителите си. Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си. Твърди, че повечето му клиентки забременяват отведнъж.

Споделя, че засега няма планове да спира. „Имам деца навсякъде по света и родители, които са ми благодарни“, завършва Саймън.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.