Истината е някъде там: „Досиетата Х“ тръгват в края на януари

Новите епизоди от легендарния сериал „Досиетата Х“ се завръщат по FOX. Специализираните в разследването на паранормални явления агенти на ФБР Мълдър и Скъли ще акостират в българския ефир на 26 януари от 22 часа.

С приближаването на премиерата зрителите все повече се вълнуват от повторната среща с вече улегналите, по-опитни ФБР агенти, в чиито роли отново влизат Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън. А създателят на поредицата Крис Картър нагнетява напрежението с признанието, че между двамата ще хвърчат искри. При това не само с положителен заряд.

Феновете на „Досиетата Х“ вероятно помнят, че Мълдър и Скъли бяха от „различни планети“. Още в първите епизоди на сериала от 1993 година Фокс виждаше навсякъде дългата ръка на паранормалното. Дейна, от своя страна, опитваше да го приземи и да обясни странните явления от научна гледна точка. Крис Картър пък твърдеше зад кулисите, че двамата неслучайно са толкова различни, а отношенията им следват успешната формула, зададена в сериала „Съдружници по неволя“ със Сибил Шепърд и Брус Уилис.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали