"Земя на честта": Плът и пот в Хюстън, Тексас

„Земя на честта“ (Tierra de Reyes) е испаноезична теленовела на американската компания „Телемундо“, римейк на световния хит „Трима братя, три сестри“, и има амбициите да отплува в ефирната история като своеобразен ролс-ройс в жанра на теленовелите. Снимките са правени в Хюстън, щата Тексас, и Маями, щата Флорида, САЩ.

Главните роли се изпълняват от Аарон Диас, Ана Лорена Санчес, Кимбърли Дос Рамос, Гонсало Гарсия Виванко, Скарлет Грубер, Кристиан де ла Кампа, Соня Смит, Фабиан Риос, Синтия Олавария и др.

Теленовелата разказва историята на тримата братя Гаярдо - Артуро, Самуел и Флавио, които подозират, че сестра им е била убита от богатия земевладелец Игнасио дел Хунко. Те решават сами да потърсят възмездие, като започват работа в ранчото на семейство Дел Хунко. Тримата имат перфектния план за отмъщение, докато не се сблъскват с любовта. Братята се влюбват в трите дъщери на Каетана Белмонте дел Хунко - София, Андрея и Ирина. Всички съставки за рецептата на класическа теленовела в модерен контекст да налице. Сериалът обещава да е автентичен домакински хит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали