Турция облага туристите с нов хотелски данък

Президентът Радев: Езикът е най-силното „оръжие“ на дипломата Държавният глава се срещна с клуба на посланиците, говорещи български език

Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

Пожарникари и полицаи получиха отличия в категория „Смело сърце“

Шофьор блъсна 8-годишно дете в Бургас

Кметът на Враца: Вместо да гледат, да бяха помогнали на Тодор

„Това момче можеше да бъде спасено. Хората, които са били там, вместо да стоят и да гледат, са можели да му помогнат. Можели са да го качат в колата си и да го откарат в болницата“. Това каза кметът на Враца Калин Каменов пред Нова тв за пребития до смърт 18-годишен Тодор Йорданов. Както стана ясно, десетки хора са правили снимки и видеозаписи, но само един се е притекъл на помощ на ученика. 

„Агресията е навсякъде около нас –в градския транспорт, на улицата, дори в начина на шофиране“, заяви градоначалникът.

Хронологията

Все още не се знае какво е довело до смъртта на момчето – очаква се да излезе хистологичната експертиза. Вчера се проведе нов протест на лобното място на ученика в центъра на града. Оказа се и че все пак е наложена забрана на двамата братя, обвинени за смъртта на дванайсетокласника – Иван и Десислав Дамянови, да напускат страната. Семейството на Тодор не разбира защо братята лъжат, че са се опитали да му помогнат и че не са го удряли.

Бащата на убития Кирил пред „Соло“: Доколко са спонтанни протестите?

Михаил Въжаров, баща на Кирил, който беше убит пред дискотека „Соло” преди години, изрази съмнение, че протестите след смъртта на Тодор са наистина спонтанни.

„Задавам си въпроса доколко тези протести след смъртта на младото момче са наистина спонтанни. Преминаването на протеста от Враца в София ми навява мисли, че трагедията на хората става захранка на определени политически кръгове“, изтъкна Въжаров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.