Жената, скрила смъртта на родителите си, спяла между телата им седмица с една кокошка

Жената, която съобщи за смъртта на родителите си седмица по-късно, е била между тях и ги е оплаквала през това време. Това разказа 60-годишната Мария Дишева от ловешкото село Радювене, предаде Нова тв. Официалната причина за смъртта на старците била измръзване.

"Плаках от сутрин до вечер и от вечер до сутрин", разказа жената и затова не е казала веднага. Първо починала майка й в ръцете й, а после когато тя казала на баща си, той си затворил очите и заспал.

Тримата живеели в къща, но спали само в една стая, на едно малко легло. Същата стая е обитавана и от една кокошка, но птицата вече се разболявала и може би щяла да стане на обяд скоро.

Мария не работи от 20 години, не я пускали да се задоми

Според една от версиите хората са починали около 2-3 януари, а дъщерята е скрила смъртта им, за да им вземе пенсиите. Самата Мария още няма навършени години за пенсия и е безработна от 20 години.

Кметът разказа, че Мария била мома, не си е търсела работа, защото родителите й казвали: "Нашето момиче е златно". Хората от селото казват, че тя никога не е имала връзка с мъж. Била затворена в къщата и се грижела за родителите си. В същото време Дишеви имали апартамент в Ловеч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини