Спасиха мъж, жена и четири деца, изгубили се в Родопите

Иван Портних: Варна привлича все повече компании от сферата на дигиталните технологии

Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Генерал обвини ексвоенен министър в любов към БКП

Командирът на Военновъздушните сили ген.-майор Румен Радев обвини ексвоенният министър Велизар Шаламанов, че е пристрастен към БКП (Българска комунистическа партия). Скандалните реплики бяха разменени във фейсбук, след като командирът на бойната ни авиация даде интервю за БНТ. В него ген. Радев обясни, че именно прекратяването на договора с руската компания РСК „МиГ“ за поддръжка на изтребителите ни е довело до моментното лошо състояние на авиацията.

„Отново и абсолютно некоректно към министър Ненчев се води медийна кампания от командира на ВВС. Това е недопустимо“, написа Шаламанов.

„Велизар Шаламанов, изненадан съм от коментара ти. Защото точно ти знаеш най-добре, че всичко, което си написал срещу мен и българските ВВС, е абсолютна клевета. Забрави ли активното си участие като делегат в последния конгрес на БКП? Явно да“, отвърна командирът на авиацията ген.-майор Румен Радев.

„Румене, интересно е това, което пишеш – част е неверно (не съм бил делегат, а като курсанти май бяхме да поздравим конгреса, но това е дреболия)“, обясни Шаламанов на Радев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.