Генерал обвини ексвоенен министър в любов към БКП

Командирът на Военновъздушните сили ген.-майор Румен Радев обвини ексвоенният министър Велизар Шаламанов, че е пристрастен към БКП (Българска комунистическа партия). Скандалните реплики бяха разменени във фейсбук, след като командирът на бойната ни авиация даде интервю за БНТ. В него ген. Радев обясни, че именно прекратяването на договора с руската компания РСК „МиГ“ за поддръжка на изтребителите ни е довело до моментното лошо състояние на авиацията.

„Отново и абсолютно некоректно към министър Ненчев се води медийна кампания от командира на ВВС. Това е недопустимо“, написа Шаламанов.

„Велизар Шаламанов, изненадан съм от коментара ти. Защото точно ти знаеш най-добре, че всичко, което си написал срещу мен и българските ВВС, е абсолютна клевета. Забрави ли активното си участие като делегат в последния конгрес на БКП? Явно да“, отвърна командирът на авиацията ген.-майор Румен Радев.

„Румене, интересно е това, което пишеш - част е неверно (не съм бил делегат, а като курсанти май бяхме да поздравим конгреса, но това е дреболия)“, обясни Шаламанов на Радев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини