Десният Плевнелиев се появи в клип на лявата Хилари

Президентът Росен Плевнелиев се появи в предизборен клип на кандидата за президент на САЩ на демократите Хилари Клинтън.

Видеото е публикувано в официалния Фейсбук профил на Клинтън. В него се вижда кадър от срещата й като държавен секретар на САЩ с Плевнелиев през февруари 2012 година. Тогава тя посети България, а той точно беше встъпил в длъжност.

Кадрите от срещата с българския президент са използвани редом до кадри от разговорите й с Барак Обама, бившия австралийски премиер Джулия Гилард, бившия военен министър Леон Панета, Мадлин Олбрайт и други.

Плевнелиев се появява на 17-ата секунда в клипа.

До момента обаче Хилари Клинтън губи предварителните избори в Ню Хемпшир за номинацията на президентските избори на Демократическата партия от сенатора Бърни Сандърс, съобщи CNN. Вътрешните за Демократичната партия избори в Ню Хемпшър ще се проведат на 9 февруари.

Вторият щат, където ще има партийни избори, ще е Айова. Сандърс изпреварва и там Клинтън с 49 срещу 44 процента според "Куинипиак". Социалистът излиза начело в сондаж за първи път от септември, отбелязва АФП.

Видеото може да гледате ТУК.

Коментари

Задължително поле