Лавров: Работата по „Турски поток“ в България ще завърши през 2020 г. (ВИДЕО)

Индия създава хиперзвуково оръжие

Прокуратурата протестира оправдателната присъда на Веселин Марешки

Гери Малкоданска кръсти сина си

Премиерът Бойко Борисов: Отнасяме се като добри стопани към България НСИ отчита бюджетен излишък от 1 921 млн. лв. за 2018 г., дългът на сектор „Държавно управление“ намалява до 22,3% от БВП

Смядово в траур за загиналото семейство при адската катастрофа край Омуртаг

Дженифър Лорънс се омъжи От сватбата й има само една снимка

Потрошиха джип на полицията във Видин

Военни иззеха невзривен боеприпас, открит край Пловдив

Сергей Лавров: Отношенията между Русия и България са основани на дълбоки исторически и културни традиции Работата по второто разклонение на „Турски поток“ ще бъде завършена в срок през 2020 г.

Паспортната дирекция с удължено работно време във връзка с предстоящите избори

Горски педагози демонстрираха авторски уроци Правят сайт и учебно помагало

Германия обмисля да изгради собствен космодрум

Арестуваха двама афганистански мигранти за изнасилване на непълнолетно момиче в София

28 двойки близнаци родени в Бургас

Рекордните 28 двойки близнаци проплакаха в Бургаската болница /МБАЛ/ през 2015- та година. За сравнение, през предходната 2014- та, те бяха едва 17.

Общият брой на бебета, поели първата си глътка въздух в Родилното отделение през миналата година е 1768. Еднакър е броят на родени момичета и момчета, като най-предпочитани са имената Александър и Виктория. Това съобщи началникът на Отделението д-р Антонио Душепеев по време на тържеството за Деня на родилната помощ (Бабинден). На празника присъстваха кметът на Бургас Димитър Николов и областният управител Вълчо Чолаков.

Само в първите 21 дни на новата година на бял свят са дошли 103 бебета. Бъдещите майки от Бургас ще раждат в по-модерни условия, защото през тази година трябва да започне ремонтът на Родилно отделение, съобщи д- р Душепеев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.