Турски студент изпадна в психична криза, за 3 дни два пъти си реже вените

Турски студент изправи на нокти полиция и медици в Благоевград след като в рамките на 3 дни два пъти прави опити за самоубийство като си реже вените.

Първият път младежът си прерязал китките на ръцете пред очите на приятелите си. Той бил с компания на дискотека, пийнал повече и почнал да плаче. Разказал някаква потресаваща семейна история, казал,че брат му бил болен на легло. След това излязъл пред входа на заведение да пуши и с ножче си разрязал вените. Веднага бил транспортиран до Спешния център, оказало се че опитът за самоубийство е неуспешен, младежът повърхностно се порязал. След оказана помощ той бил освободен за домашно лечение.

Явно обаче проблемът при момчето е бил по-сериозен, защото веднага след два дни той наел хотелска стая, заключил се и там отново прерязал вените си. Приятелите му, които подозирали, че той е лабилен извикали полиция. Униформените разбили вратата на хотела и открили студента в безпомощно състояние. Този път момчето ще бъде консултирано с психиатър, ще бъде тестван и за наркотици, казаха медиците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони