Депутат от РБ: ДСБ не са честни към десния избирател!

"Позицията на ДСБ не е честна към десния избирател", декларира в Пловдив депутатът от Реформаторския блок до. д-р Димитър Шишков.

"Не знам как някой ще направи нещо ново, ако целият РБ блок напусне Народното събрание или мине в опозиция?! На събиранията на групата на Реформаторския блок, които са всеки вторник, колегите от ДСБ са съгласни принципно за почти всичко. Не смятам, че когато си в опозиция, трябва да ползваш и всички облаги, които се дават на тези, които са в управлението - служебни коли, назначения навсякъде из страната, парламентарно време и т.н.", коментира пловдивският народен представител.

На д-р Шишков и на съпартийците му от ДБГ (Движение България на гражданите) не им е ясно каква ще е оттук нататък стратегията на ДСБ - дали да напусне РБ на фона на изказванията на Радан Кънев или нещо друго. "Няма как РБ да бъде коректив на ГЕРБ, ако е извън политическата сцена.

Създаването на нов проект не е логично, а сигналите, които даваме към десния избирател, ще съсипят дясното пространство като идеи. А това е лош знак за "син Пловдив", който вече не е толкова "син", защото хората са разочаровани", коментира още доц. д-р Димитър Шишков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика