Психично болен преби до смърт майка си

Психично болен мъж преби до смърт майка си с дървен кол посред бял ден в Стара Загора. Инцидентът станал около 15,30 часа във вторник край бл. 69 в квартал "Три чучура-север", информираха от полицията.

45-годишния Н.С. имал психични отклонения, живеел с родителите си в стопанска постройка в гората над блока. Във фаталния ден избухнал спор с майка му. Той внезапно се нахвърлил върху 64-годишната жена и я повалил с юмруци, разсъблякъл я и започнал да я налага с каквото хване. Нанесъл й множество удари с дървени колове, ритал я и я млатил с юмруци. Граждани чули виковете на жената и сигнализирали в полицията, на място пристигнал и бащата на мажа, но синът се нахвърлил със заплахи и към него. Едва укротен Н.С. е отведен в полицията, след което е настанен в специализирана клиника в Раднево. При пристигането на линейката майка му е била в безпомощно състояние. Откарана е в Центъра за спешна помощ, където малко по-късно е починала от раните си.

Все още не е ясна причината за жестоката постъпка на 45-годишния мъж. При разпитите той не дал смислени обяснения, говорил нечленоразделно. Според хора от съседните блокове семейството живеело като клошари, препитавали се с ровене по кошовете, а лятото пасели животни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право