Издирват смолянчанин в цяла Европа, изчезнал от автобус

30-годишен изчезнал смолянчанин се издирва в цяла Европа. Андрей Терзиев изчезнал ненадейно по време на пътуване за Холандия на 23 януари т.г. Младият мъж бил изпратен в Смолян от баща си да пътува за Холандия, където си бил уредил да почне работа. Андрей слязъл на спирка за почивка в Антверпен, Белгия и повече не се върнал в автобуса.

"Няма никакви здравословни проблеми, никакви заболявания, здрав е. Като тръгна на път последно се чухме когато автобуса беше в Сърбия, и той беше добре. В Антверпен е слязъл по време на почивката да вземе нищо от багажа си или документите си. В автобуса е нямал познати или близки хора. Като говорих после с хората, които са пътували заедно с него, казаха че е бил силно притеснен и че може и да му е било прилошало. Чакали са го 40 минути, но някой се обадил на шофьора, че трябва да тръгват и автобуса е продължил", разказа майката на изчезналия Нина Терзиева. Сигнал, че мъжа е измезнал подали хора от автобуса.

Майката на изчезналия мъж и сестра му работят в Германия, а бащата е в Смолян. "Издирват го в Белгия, в Германия", дано да намерят сина ми. Нищо няма в себе си, нито телефон, нито лични документи, нито багаж", казва притеснената майка. Издирва се и у нас, обявен е за издирване в Шенгенската информационна система, каза шефът на ОД на МВР - Смолян Николай Димов. Новината за изчезналия смолянчанин обикаля социалната мрежа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини