Иван Портних: Варна привлича все повече компании от сферата на дигиталните технологии

Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Бивши и настоящи ученици изпратиха учителката си Теодора, загинала при пожар

Учителката по физика Теодора Божилова, която загина нелепо от задушаване в жилището си в община Никола Козлево, беше погребана в неделя. Както „Труд“ писа, тя беше открита мъртва в силно задименото си жилище. Аутопсия е показала, че Божилова се е задушила от въглероден окис, отделен при тлеенето на завивките и дюшека в леглото си. Най-вероятно незагасена цигара е причината да се стигне до там.

Назначена е пожаро-техническа експертиза, която ще се произнесе за точния първоизточник на инцидента. Жената е получила послесмъртни обгаряния по тялото.

В неделя стотици се стекоха за последно сбогом на гробището в град Каспичан, откъдето са близките на Божилова. Много настоящи ученици, както и бивши, на които Божилова е била класен ръководител до 2004 г., я изпратиха. Кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб осигурил два автобуса, за да пътуват местните хора до Каспичан. Освен преподавател в СОУ „Цанко Церковски“ в Никола Козлево, в последните години починалата е била и помощник директор, и много уважаван човек в малкото населено място.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.