Приеха в болница журналиста Димитри Иванов

Министър Аврамова: 60 млн. лв. са необходими за ремонт на АМ „Тракия“ в участъка Чирпан – Стара Загора

Гръцките фермери отново по пътищата, в понеделник започват мобилизации

Президентът прати бюджета в Конституционния съд Според Радев непостъпването на средства от концесията на летище София във Сребърния фонд е неприемливо

Жертвите на атентата в Страсбург вече са четири

Швеция подобри офертата си, предлага ни 10 изтребителя „Грипен“ на цената на 8

Мария Габриел: Телефонните обаждания и сърфирането в интернет са се увеличили след премахването на таксите за роуминг

Гръцката полиция задържа наркостока за над 100 млн. евро

Началникът на КАТ в Казанлък се е самоубил

Самолет C-27J „Spartan“ транспортира медицински екип за донорска ситуация

Министър Маринов: Длъжници сме на децата като институции и като родители

Прекъсвания на тока сринаха системата на КАТ Проблемът е отстранен

От Болница „Лозенец“ благодариха на премиера за решението му да запази статута на лечебното заведение Ще продължат да подкрепят идеята за изграждането на нова Национална детска многопрофилна болница

Президентът Радев изпрати съболезнователно писмо до Ердоган по повод влаковата катастрофа в Турция

Радев заминава на двудневно посещение в Йордания И съпругата му ще бъде с него

Порнография с малолетни във „Фейсбук“

Порнография с предизвикателно разсъблечени малолетни и непълнолетни девойки от Хасково и региона лее страница от „Фейскбук“. Тя е озаглавена „Коврите на Хасково“, има и такава за Димитровград. На тинейджърски жаргон „коври“ означавало „к…ви.

На показ са изложени фотоси на момичета от 12 до 16 г. по бански или почти без бельо в предизвикателни пози. Не липсват снимки и на по-възрастни каки на по 17 и 18 години. Администраторите на страницата приканват да се пращат фотографии, като анонимността е гарантирана. Впоследствие на профила обаче се пояснява, кое девойче от къде е, на колко години е и как се казва.

Част от разголените снимки са качени със знанието на самите момичета. Други били разпратени от бивши гаджета. Това ставало когато някоя девойка е имала приятел, пращала му е свои разголени фотоси в лични съобщения, но после късат, а за да си отмъсти, изоставеният препраща към страницата във „Фейсбук“. На стената са публикувани и порнографски диалози между девойки, младежи и мъже, писани на лични съобщения. „Как мога да се свържа с тая?“; „Някой може ли да ми каже как да я открия?“; „Колко взима тази“, са част от „най-невинните“ комуникации.
Подобна е друга страница в социалната мрежа, наречена „Курволяка Хасково и областта“. Разликата е в това, че тук присъстват снимки на малко по-големи момичета, които може и да имат 18 години.

След питане на „Труд“ от прокуратурата коментираха, че ще проверят случая и ако съществуват данни за нещо нередно, ще се самосезират.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.