Порнография с малолетни във "Фейсбук"

Порнография с предизвикателно разсъблечени малолетни и непълнолетни девойки от Хасково и региона лее страница от "Фейскбук". Тя е озаглавена "Коврите на Хасково", има и такава за Димитровград. На тинейджърски жаргон "коври" означавало "к...ви.

На показ са изложени фотоси на момичета от 12 до 16 г. по бански или почти без бельо в предизвикателни пози. Не липсват снимки и на по-възрастни каки на по 17 и 18 години. Администраторите на страницата приканват да се пращат фотографии, като анонимността е гарантирана. Впоследствие на профила обаче се пояснява, кое девойче от къде е, на колко години е и как се казва.

Част от разголените снимки са качени със знанието на самите момичета. Други били разпратени от бивши гаджета. Това ставало когато някоя девойка е имала приятел, пращала му е свои разголени фотоси в лични съобщения, но после късат, а за да си отмъсти, изоставеният препраща към страницата във "Фейсбук". На стената са публикувани и порнографски диалози между девойки, младежи и мъже, писани на лични съобщения. "Как мога да се свържа с тая?"; "Някой може ли да ми каже как да я открия?"; „Колко взима тази", са част от "най-невинните" комуникации.
Подобна е друга страница в социалната мрежа, наречена "Курволяка Хасково и областта". Разликата е в това, че тук присъстват снимки на малко по-големи момичета, които може и да имат 18 години.

След питане на "Труд" от прокуратурата коментираха, че ще проверят случая и ако съществуват данни за нещо нередно, ще се самосезират.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони