Двама оцеляха по чудо след опит за самоубийство и нещастен инцидент в Смолянско

Двама оцеляха по чудо след падане от покрив и от трети етаж на жилище. 47-годишният Кънчо Асенов пада от покрива на плевнята си. Мъжът ремонтирал покрива, когато се спъва и пада пред очите на близки и комшии на улица "Ком" в смолянското село Смилян.

Веднага е подаден сигнал на тел. 112 и е откаран в смолянската болница, а след това е транспортиран в болница в Пловдив с черепно-мозъчна травма и субдурален хематом. Направена му е операция и няма опасност за живота му.

По чудо оцелява и 26-годишният Костадин К. В неделя младият мъж скача от прозореца на третия етаж на фамилното жилище на семейството в смолянския квартал Райково. В съседната стая бил баща му. Преди да скочи синът казал, че отива за безалкохолно в кухнята, отворил прозореца и полетял от него. Бащата чул звука от падането. Имал е късмета, че долу е паднал на почва, което е спасило живота му, казват запознати със случая. Младият мъж изживявал психични проблеми. Транспортиран е за лечение в болница в Пловдив със счупени първи и втори лумбален прешлен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони