Кметът на Белица уволнява роднини на депутата Муса Палев

Кметът на община Белица Радослав Ревански/ДПС/ се развихри и за кратко време уволни 10 души от общинската администрация. Те са все роднини на депутатът Муса Палев и на бившия градоначалник Ибрахим Палев.

На улицата са братът и двамата шуреи на независимия народен представител. Трима други негови родственици се водели само по документи като горски служители.

"Тези хора нямат ценз, нищо не работят. Тримата горски никой не ги е виждал да работят. Само заплати са вземали. Такива хора не ми трябват. Получават заплата, а си стоят вкъщи. Те бойкотират работата ми", мотивира чистката Ревански. Сред бойкотиралите работата на новия управник се оказа и племенникът на Муса Палев - Мустафа Палев, който е уволнен от инвестиционния отдел в кметството.

Прегрешението му било, че по документи имало асфалтиран път от Горно Краище до Краище, но на практика асфалтът бил положен на друго място.Главният секретар на общината също е в редиците на безработните. Масовата чистка не подмина трима пазачи и чистачките на кметствата в селата Лютово, Орцево и Горно Краище.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини