Георги Миланов не бърза да се жени

Един от най-желаните ергени в българския футбол Георги Миланов разиграва топката в центъра на терена в мача със своята красива приятелка Мария. „Живеем си в чудесна квартира и засега не мисля за сватба, а през лятото ще видим...“, смее се звездата на ЦСКА (Москва) в интервю, тиражирано в много руски издания.

23-годишният национал разказва как се чувства като играч на един от най-силните и популярни клубове в страната. Той и чаровната му половинка са любима тема на местната преса. Неотдавна хубавата Мария бе поставена на седмо място сред най-красивите жени на футболисти в Премиер лигата.

„Когато дойдох, не знаех нито думичка на руски, но в Москва за четири месеца проговорих езика с помощта на съотборниците ми - казва Миланов. - Градът много ми харесва, хората също. Културата прилича на българската, затова бързо свикнах. Не ми допадат единствено големите задръствания, но въпреки тях никога не съм слизал в метрото. Не ми е интересно, предпочитам сам да си карам колата.“

Георги Миланов поздрави Ивелин Попов за избора му за футболист №1 на България за 2015 г. Двамата са приятели и съотборници от „Литекс“, а сега са съперници в московските колоси ЦСКА и „Спартак“ и се виждат всяка седмица. „Искам следващата година аз да съм на първо място в тази класация“, декларира Миланов, който сега завърши трети, а бе първи за 2012 г.

За най-именитите български футболисти той коментира: „Димитър Бербатов е най-добрият през последните 15 години. Най-великият за всички времена обаче е Христо Стоичков. Мечтаех да бъда като него и като Любо Пенев и съм щастлив, че работих с тях в „Литекс“, където ми бяха треньори.“

Коментари

Задължително поле