ЦСКА изпусна гърци, прави 2:2

ЦСКА изпусна да запише първа победа на гръцка земя. "Червените" завършиха 2:2 като гост на първодивизионния "Пантракикос", въпреки че водиха с 2:0.

Момчил Цветанов откри резултата в 23-тата минута, а единственото ново попълнение досега Николай Дичев удвои още в следващата атака. Двадесетина запалянковци на ЦСКА деряха гърла за отбора. Агитката изгледа преди това и загубата с 0:1 от втория тим на "Ксанти".

След 0:2 "Пантракикос" обаче отвърна на удара. Още в края на първото полувреме Уотсуканидис намали резултата. Малко преди финалния сигнал на контролата Преслав Йорданов пропусна сам срещу стража на домакините. По неписаното правило "Когато не вкараш, ти вкарват" тимът на "Пантракикос" изравни в последната минута. Разписа се Йоргуопулос.

В лагера на ЦСКА честваха юбилей. На 40 години стана вратарят Стоян Колев, но на празника си той не получи шанс да играе. Треньорът Христо Янев отново заложи на младия и все още спорен под рамката Анатоли Господинов. През миналия сезон Колев бе определен за титуляр в мачовете от "В" група, а Господинов - за купата. В края обаче Янев започна да залага и в двата турнира на по-младия вратар.

Въпреки това не е изключено Колев да получи предложение да остане още един сезон в ЦСКА като действащ футболист заради стабилните си изяви.

Ветеранът бе една от 7-те промени, които треньорът направи в сравнение с мача срещу "Ксанти". А гърците играха почти изцяло с младежката си формация - само с футболисти до 20 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ