Линейки докараха пострадалите при катастрофата с автобус в Македония в "Пирогов"

Линейки докараха преди минути всички пострадали учители при катастрофата снощи с автобус в Македония, край Крива Паланка в "Пирогов". Хората ще бъдат прегледани в спешния център, ще им бъдат направени пълни изследвания. По информация на бТВ общо шестима са по-пострадали, а една жена е в тежко състояние, съобщиха от болницата.

От "Пирогов" съобщиха по-рано през деня, че трима от пострадалите са настанени там.

Както Труд писа, общо 43 учители са били в катастрофиралия автобус, връщали са се от семинар в Охрид. 21 общо са с наранявания и са били прегледани в центъра в Крива Паланка, съобщава македонското издание Vesti. След това са били извозени към София.

Имаме информация за жена, която е в тежко състояние. Това съобщи говорителят на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" Мария Пойразова пред "Фокус".

“По информацията, която ни е подадена, останалите са по-леко пострадали, те са трима мъже и две жени”, уточни тя. „Очакваме те да дойдат и ще им направим подробни прегледи и изследвания”, посочи още говорителят на болницата.

На пет жени вече са направени такива изследвания. При две от тях лекарите констатират наранявания, които изискват те да останат в болницата, но и двете пациентки отказват да останат за болнично лечение”, коментира Пойразова и допълни, че останалите 3 жени са с контузии, които не изискват хоспитализация и са освободени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини