Откраднат кабел изчезна от РПУ Девня

Откраднат кабел мистериозно изчезна от РПУ Девня. Безспорното веществено доказателство, съхранявано в гаража на полицията, е било задигнато , най-вероятно, за да не се даде ход по делото срещу дръзката кражба. Кабелът е собственост на пристанище Варна и е бил свит от нагли апаши в края на миналата година. След това е образувано досъдебно производство, научи "Труд".

Кабелът е с дължина около 10 м и струва най-малко 6000-7000 лева. Бил е задигнат от склад на пристанището, като собственикът настоява да бъде върнат след разкриване на кражбата, както и за справедливо наказание на авторите й.

Това е поредният случай, който създаде напрежение около РПУ Девня. В края на миналата година хората от града на химията протестираха пред сградата на местната полиция заради кървавото убийство на 23-годишния Мартин Тодоров пред дискотека"Акапулко ", срещу която, както и заради други инциденти преди това, ,са подавали множество жалби, но така и не били предприети мерки.

По време на демонстрацията униформените се скриха. Близки и приятели на жертвата настояваха да не се потули случаят и всички замесени да си получат заслуженото. Наложи се дори главният прокурор Сотир Цацаров да дойде в Девня и да уверява хората, че ще има справедлив процес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони