Плеймейтката Марешка отпадна от „Игри на волята“

20 интересни факта за алкохола

Над 60 са вече жертвите при експлозията в джамия в Афганистан

Апетитът за сладко е признак за лош сън

Борис Джонсън: Ще напуснем ЕС на 31 октомври, дори ако споразумението бъде отхвърлено от депутатите

Обезвредиха съмнителен предмет на лондонска улица

Йозджан Дениз нае нова вила

Меркел: Имаме много работа до постигане на споразумение по дългосрочния бюджет на ЕС

Признаха си спонсори на Мая ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Нов случай на африканска чума при диво прасе в Ловешко

Оперираха мъжа, паднал във водопад в Беласица

Регулират цените на вносни лекарства Паралелният внос ощетява потребителите

Малина Крумова: 96% от катастрофите се дължат на грешки на водача

Нередовни пътници биха кондуктор в автобус в Пловдив

Прибраха катастрофиралия наш рейс от Македония

Катастрофиралият на 2 февруари т.г. край Крива паланка /Македония/ с 43-ма учители от Националната финансово-стопанска гимназия автобус вече е прибран в сервиз в Дупница, казаха тукашни превозвачи.

Рейсът е придвижен на теглич през ГКПП-Гюешево. Шефът на фирмата собственик „Мега транс“ Кирил Илков казал пред свои колеги от бранша, че след приключване на следствените действия ще предаде злополучното возило за скрап – макар, че е произведено преди по-малко от 20 години.

В гилдията коментират и че шофьорът на автобуса Любомир Лазаров /38 г./ е много добър водач, но карал предимно по курсове в Турция, особено в Истанбул. В случая, когато го пратили за Македония, той не бил титуляр на този автобус „Сетра“ – това може би също е оказало влияние при създалата се ситуация, при която камион в насрещното платно го накарало за завие надясно, а след това – при опита да се върне в платното, автобусът се обърнал в канавката и дерето, коментираха превозвачи.

Междувременно магистратати казаха, че случаят с автобуса при Крива паланка ще бъде поет като компетентност към районната прокуратура в Дупница, след като извършителят на деянието е с постоянен адрес в дупнишкото с.Слатино. Все още тукашната прокуратура не е влязла във връзка с разследващите в Крива паланка, каза вчера райноният обвинител на града Даниела Гюрова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.