На 14 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 14.10.2019

Три пожара горят край хълма Трапезица в Търново

Отиде си Милчо Левиев – съвременният гений в джаза Легендарният музикант, аранжор и пианист донася световна слава на България

Турция засилва офанзивата в Сирия (ИНФОГРАФИКА)

Пол Маккартни често сънува Джон Ленън

Чакаме чернокопа да дойде от Румъния Морето край Варна е пълно със сафрид

Борисов: Борбата с тероризма и радикализма на Балканите и в Европа ще бъде основна тема по процеса „Акаба“

Ивайло Иванов: Убитата в „Младост” е разстреляна от свой познат

Българка има най-ниския глас на планетата Марияна Павлова отдавна мечтаела за рекорда

Генералният консул на България в Чикаго Иван Анчев: Задържан е убиецът на четиримата жертви

Частните уроци поскъпнаха двойно Над 2800 лева излиза подготовката на седмокласник

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 14 октомври 2019

Опозицията на Орбан се цели в Будапеща

До 391 000 лв. за иновации на нови компании

От 50 000 до 391 166 лв. за разработване на иновации могат да получат стартиращи предприятия. Финансирането е по оперативна програма „Конкурентоспособност“. Схемата е отворена за кандидатстване. Общият й бюджет е 19,5 млн. лв. Кандидатите трябва да са регистрирани в Търговския регистър след 1 януари 2014 г. и да имат по-малко от три приключени финансови години.

Ще се финансират проекти, които внедряват стока или услуга, която е нова или значително подобрена по отношение на нейните свойства или начини на ползване. Евросубсидия ще се отпуска и на инициативи за внедряване на нов или значително подобрен начин на производство или доставка на продукта. Предложенията трябва да са в сферата на информационните и комуникационните технологии, мехатрониката, индустрията за здравословен живот, биотехнологиите и новите технологии в креативните и рекреативните индустрии.

Проектите се подават до 5 май само по електронен път. За инициативи, които целят незначителни подобрения, рутинни модернизации и увеличаване на производствения капацитет чрез добавяне на производствени линии, няма да се отпуска евросубсидия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.