БОП арестува шестима за рекет и дрога в Хасково

Антимафиоти арестуваха шестима в Хасково при спецакция срещу организирана престъпна група за рекет и разпространение на дрога, съобщиха източници от полицията. В операцията са участвали служители на БОП от Кърджали и Пловдив, а местните им колеги са давали само логистика. Затова от ОДМВР в града отказаха всякакъв коментар.

Запознати със случая обясниха, че разрешителните за обиски и разписаните СРС-та са издадени от Специализирания съд в София, а разследването се наблюдавало от спецпрокуратурата.

Рано миналата сутрин полицаи с качулки и автомати нахлули в къщата на Вътьо М. на ул. "Зайчар". В двора си той отглеждал питбули и се наложило ченгетата да стрелят предупредително, за да не се нахвърлят кучетата върху тях. По неофициална информация в жилището са открити наркотици.

Малко след ареста на Вътьо в казино в центъра на Хасково бопаджиите закопчали Добри М., известен с прякорите Шарения и Русия. По същото време в различни части на града били заловени още четирима души, сред тях бил и мъж, наричан Пешо Буцата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право