Херо разкри, че "Локо" (Пд) ял бой от казахстанци, а не от арменци

Димитър Димитров-Херо разкри името на съперника на ФК "Локомотив" (Пд), от който пловдивчани ядоха днес як бой, като се оказа, че загубата им с 1:4 е била не от есенния лидер в шампионата на Армения "Алашкерт" (Ереван), а от четвъртия в елита на Казахстан "Атирау". Бившият треньор на "Локо" (Пд), който в момента води казахстанския "Иртиш" (Павлодар), отишъл да гледа новите подкрепления в "Атирау" на един от терените на хотел "Титаник" в турския курорт Лара и разбулил мистерията, въпреки че дори в "лайвскора" на няколко световни букмейкъри бе записано, че "Локо" пада с 1:4 от "Алашкерт" след 0:2 на почивката.

Организаторите на турнето на "Локо" (Пд) се извинили, че в последния момент се наложило да подменят съперника на "черно-белите". Голяма част от 35-членната делегация на клуба от "Лаута" дори и не разбрали, че са отнесли пердах от казахстанци, а не от арменци.

Още до 15-ата минута "Атирау" водеше с 2:0, разликата нарастна на 3:0 в 48-ата минута, халфът Стефан Велев намали на 3:1 в 65-ата минута, а крайното 4:1 бе оформено в 89-ата минута на спаринга, игран при бурен вятър, който бил попътен за казахстанците преди почивката.

"Локо" (Пд) игра в състав: Ел Харуби, Крумов, Тунчев, Котев, Стоянов (46- Попов), Вълчев (46- Кики), Велев, Райнов (46- Траянов), Гъргоров, Марчев, Карагарен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ