Гол похотливец отнесе 200 лв. глоба

Мъж се разсъблече пред вратата на букмейкърски пункт в Шумен, за да прави мъжествени демонстрации пред служителка, а полицаи го прибраха на топло в ареста. Хулиганът Пламен Н. /28г./ се изявил минути след полунощ в неделя, а в понеделник районният съд в Шумен му наложи 200 лв. глоба за непристойното поведение пред публика.

Мъжът е от силистренското село Осен, гостувал в Шумен и отишъл да залага в пункта на ул. "Македония". Към полунощ обаче служителката казала, че ще затваря и съпроводила видимо подпийналия клиент до вратата. Той излязъл и тя завъртяла ключа, но мераклията настоявал, че иска да се върне.

Събул си панталоните и започнал да се отърква в остъклението, като избълвал купища неприлични предложения. Искал да влезе вътре, но това не уплашило жена и тя звъннала на собственика на пункта, а той алармирал полицията. През това време минувачи станали свидетели на действията на голия похотливец. Пристигналият полицейски екип арестувал ексхибициониста, който вече на свобода, но трябва да си плати за неприличната проява.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони