"Литекс" и "Ботев" паднаха

"Литекс" и "Ботев" загубиха контроли съответно в Испания и Турция. Отборът на Любо Пенев падна с 1:2 срещу "Рубин" (Казан). Бившият тим на Благой Георгиев първи вкара гол. Разписа се Денис Ткачук, който бе взет през януари от "Зенит".

"Литекс" отвърна с попадение на Милчо Ангелов. Младият ас се разписа два пъти и при победата с 2:0 над норвежкия "Од" в първия двубой от испанското турне. "Рубин" изкова успеха с попадение на Алишер Дзулилов четвърт час преди края.

Така на испанска земя изваденият от "А" група отбор има три победи, реми и загуба. Следващите мачове на "Литекс" са срещу "Днипро", "Динамо" (Киев) и "Спартак" (Москва).

Тодор Неделев вкара нов гол за "Ботев", който загуби с 1:3 срещу елитния украински "Черноморец" (Одеса). Завърналият се в родния си клуб национал откри резултата още в 9-ата минута. След края на ужасяващия престой в "Майнц", където игра за кратко само в два официални мача, Неделев изглежда прероден. "Черноморец" успя да обърне резултата с 3 гола в последните 20 минути.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ