Всяка пето българче с наднормено тегло

Президентът връчи висши държавни отличия на шестима изтъкнати българи

Бирата отлага менопаузата

Борисов се срещна с премиера на Финландия Анти Рине, обсъдиха Многогодишната финансова рамка

ЮНЕСКО показва постиженията на БАН в Париж

Деси Цонева роди момиченце

Светослав Костов: Ще обжалвам решението на СЕМ

Лейкърс се справи с Уориърс без Къри

Оставиха в ареста жената, обвинена за убийството на приятеля си в Костенец

Задържаният за убийството на фелдшер от село Орешник остава под стража

Японска компания иска да продава наши млечни изделия, мед и пчелни продукти

Бургазлийка на световния конкурс „Мис Планет“

Жан Клод Юнкер: Не виждам причина да бавим Брекзит след сделката

Условна присъда за причинена смърт по непредпазливост при дърводобив

ДПС преизбра шестима общински лидери в Търновско

Областната структура на ДПС във Велико Търново организира конференции в региона, на които до този момент са преизбрани шестима от общинските председатели на партията. На ръководния пост в Сухиндол остава Мехмед Чавдарлиев, в Златарица – Фери Дервишев, в Лясковец – Михаил Михайлов. Лидер в Стражица и занапред ще е Атанас Дончев, а в Свищов – Бедри Алиев, който е и зам.-кмет на крайдунавския град. Организацията във Велико Търново ще се ръководи от Мъстън Еминов.

„Номинацията на Еминов беше единствена и бе подкрепена единодушно от 49-те делегати на събранието”, информираха от областното ръководство на ДПС.

В Горна Оряховица, Елена, Павликени и Полски Тръмбеш конференциите ще се проведат в периода от 12 до 15 февруари. Женското дружество ще избира свой лидер на 20 февруари, а младежката организация на 27 февруари. Областната конференция на ДПС пък е насрочена за 11 март. На нея ще бъдат избрани и 17 делегати, които ще представляват търновските структури на националната конференция на Движението в края на месец април.

От ДПС в старата столица твърдят, че не са притеснени от намеренията на Лютфи Местан да прави нова партия.” Нямаме сътресения при нас. Който иска и както иска да прави своя формация и да работи, но мога да дам пример с една организация, зад която стоеше човек, много по- силен от Местан. Става дума за Касим Дал. Той работеше дълги години с всички структури, по- късно направи свой проект, чийто резултат от едни избори в Търновско никак не беше впечатляващ”, категоричен е областният лидер на ДПС в болярския град Гюнай Далоолу .

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.