Парламентът ратифицира Договора за добросъседство с Македония

Снежна буря и катастрофи затрудниха трафика по пътя Варна-Добрич

Снегонавявания затвориха пътни участъци в община Казанлък

Кастингът на Слави за политици тръгва в началото на февруари Желание да участват са изявили 3 777 души

Цветлин Йовчев за последните убийства: Нещо се случва в подземния свят, има раздвижване

21-годишната жена, пострадала при вчерашната катастрофа край Хасково, се нуждае от кръв

Тръмп обяви „награди за фалшиви новини“

Николай Нанков: Магистрала „Струма“ ще бъде завършена през 2018 година, без участъка в Кресненското дефиле и тунела „Железница“

Арестуваха 9 души, транспортирали кокаин, скрит в ананаси

Протест в Сливен срещу увеличението на таксите за ясли и детски градини

Удължава се грипната ваканция в Пернишка област

Днес е Атанасовден

Затворени са проходи и пътища заради обилен снеговалеж

Жълт код за силен вятър в цялата страна

Рекс Тилърсън обеща, че американската армия ще остане в Сирия

Почва подмяна на общинските чиновници в Дупница

Конкурс за 7 началнически места – шефове на дирекция и на отдели, обяви общината в Дупница. Първото препитване на кандидатите е около 25 февруари т.г., уточниха от администрацията.

Нови шефове ще имат дирекция „Околна среда, транспорт и сигурност“, отделите „Екология, чистота и временна заетост“, „Транспорт и сигурност“, „Търговски дейности и управление на общински активи“, „Култура, образование и младежки дейности“, „Инфраструктурни проекти и обществени поръчки“, „Социални проекти с европейско, национално и местно финансиране“.

Изобщо ще се прави нова структура на администарицята, ще има съкращаване и на щатове – сега общинските чиновници са 100, каза кметът инж.Методи Чимев /ГЕРБ/ вчера.Обявен е прием на документи и за 3 медицински сестри за звеното „здравен кабинет в детски градини и училища“.

Общинска администрация в Дупница отсъства от задълженията си. Тя нехае, а такова поведение не може да се толерира. Така оцени роботата на чиновниците шефът на минипарламента и превозвачески бос Ивайло Константинов /ГЕРБ/ наскоро. Служителите бавели докладните, които влизат в дневния ред на съвета, това в някои случаи може да се окаже фатално и да провали важни проекти по различните програми, смята Константинов. Той призова градоначалника Чимев да вземе „спешни мерки“. Според Константинов обаче не може да се очаква старание, дисциплина и добра работа от хора, които взимат около 600 лева заплата. Бъдещите началници на отдела ще са със статут на държавин служители и с по-добар заплата, коментират финансисти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.