На 21 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 21.11.2019

Доналд Туск е новият председател на ЕНП

Американският държавен секретар Майк Помпео е похвалил България за сделката за F-16

Бойко Борисов е благодарил на Манфред Вебер за призива му да се свали мониторинга върху България

Москва върнала на Украйна повредени кораби

Борисов: С Ангела Меркел вярваме, че ЕНП трябва да запази лидерските си позиции в ЕС

Премиерът Борисов е поканил Себастиан Курц в България

Свалките пречат на успеха в тениса

5 години плащаме за отнето предимство Цената на „Гражданска” ще нарасне с 240% за няколко бири

БАБХ изтегли от пазара пушена скумрия и домашен свински суджук заради листерия

Дервиши се завихрят в НДК „Сема” - ритуал и спектакъл в едно

Под земята печатат нови паспорти До края на годината се разбира кой ще прави картите с чип

Признаване на разходи за служебен автомобил

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 21 ноември 2019

Почва подмяна на общинските чиновници в Дупница

Конкурс за 7 началнически места – шефове на дирекция и на отдели, обяви общината в Дупница. Първото препитване на кандидатите е около 25 февруари т.г., уточниха от администрацията.

Нови шефове ще имат дирекция „Околна среда, транспорт и сигурност“, отделите „Екология, чистота и временна заетост“, „Транспорт и сигурност“, „Търговски дейности и управление на общински активи“, „Култура, образование и младежки дейности“, „Инфраструктурни проекти и обществени поръчки“, „Социални проекти с европейско, национално и местно финансиране“.

Изобщо ще се прави нова структура на администарицята, ще има съкращаване и на щатове – сега общинските чиновници са 100, каза кметът инж.Методи Чимев /ГЕРБ/ вчера.Обявен е прием на документи и за 3 медицински сестри за звеното „здравен кабинет в детски градини и училища“.

Общинска администрация в Дупница отсъства от задълженията си. Тя нехае, а такова поведение не може да се толерира. Така оцени роботата на чиновниците шефът на минипарламента и превозвачески бос Ивайло Константинов /ГЕРБ/ наскоро. Служителите бавели докладните, които влизат в дневния ред на съвета, това в някои случаи може да се окаже фатално и да провали важни проекти по различните програми, смята Константинов. Той призова градоначалника Чимев да вземе „спешни мерки“. Според Константинов обаче не може да се очаква старание, дисциплина и добра работа от хора, които взимат около 600 лева заплата. Бъдещите началници на отдела ще са със статут на държавин служители и с по-добар заплата, коментират финансисти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.