Лоши комбинации за зодии-родители

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Братските страни Куба и Китай ще ни помагат по физическо

Сътрудничество в областта на спорта с Куба и Китай да започне България – това одобри на днешното си заседание Министерския съвет.

Първата договорка е с Генералната администрация на спорта на азиатската държава. Общата помощ между София и Пекин ще се състои в обмен на експерти, консултанти, треньори и специализирани административни кадри.

Ще се цели и постигане на двустранен подход в борбата срещу употребата на забранени в спортната практика медикаменти и методи чрез обмен на експерти, изготвяне на публикации и материали по въпроси, свързани със спорта, спортното развитие и тренировъчните системи, участието в среши, семинари и симпозиуми са част от мерките, заложени в проекта.

Относно Куба министрите решиха, че ще бъде подписан договор за сътрудничество в областта на физическата култура родното спортно ведомство и Министерството на младежта и Националния институт за спорт, физическо възпитание и отдих в Хавана.

Предвижда се организирането на програми за подготовка на спортисти, обучение и квалификация на треньори и спортисти, академичен обмен, борба с допинга, обмен на информация, документация, учебни и методологични материали в областта на научния интерес, свързан със спорта, и други дейности.

Двете страните ще стимулират и участието на учители, преподаватели и специалисти в семинари, курсове и научни конференции, организирани от двете държави в областта на физическата култура, спорта и отдиха.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.