Проститутка на Е-79 емигрира заради трета присъда

Трета присъда - този път 3 месеца условно, постанови състав на Дупнишкия съд за Тинка М., хващана многократно да предлага секс услуги по гл. път. Е-79 при отклонението за Кочериново, съобщи на сайта си ведомството.

За година време жрицата на любовта, която е от Ботевград, получи от същия съд два пъти пробация и 150 часа обществено полезен труд, който трябва да положи по дейности, предложени и от общината в Рила. "

Като пълнолетно и работоспособно лице не се е занимавала с общественополезен труд /по трудов договор или като самоосигуряващо се лице и не е регистрирана в Бюрото по труда/, като е получавала нетрудови доходи по неморален начин /осъществявала е сексуални контакти с мъже, срещу заплащане/ - престъпление по чл.329, ал.1 от НК. мотивират се съдиите.

И по трите дела иначе симпатичната жена, която живеела в Благоевград, грижела се сама за детето си и била изрядна майка, сключвала споразумение с прокуратурата. Третия път обаче получава условна присъда - т.е., ако се стигне до четвърто обвинение, я грози влизане в затвора. "Няма да остана тук - на ваша територия. Изнасям се в Гърция. Там за такива неща като платена любов ги глобяват някакви минажи евра и си придължаваш", казала на излизане от съдебната зала жрицата от Ботевград.

Коментари

Задължително поле