Почина най-възрастният човек на света – 117-годишната японка Наби Таджима

Кога адвокатите четат Библията?

Скутер с повече мощ и стил С литър бензин се изминават 48 км

Над половината българи очакват напрежението между Запада и Русия да расте Бележат съществен ръст антизападните настроения

Задържаха 35-годишен мъж, изнасилил 4-годишно дете

Полицаите в Сливен събират средства за лечението на Гергана Зашева

Кампанията “Книги за смет” се провежда днес в пет града

Атентат в център за регистрация на гласоподаватели в Кабул

Словашкият посланик: Една страна не може сама да се справи с международната мафия

Смъртна присъда за изнасилване на деца въвеждат в Индия

Над 300 известни личности подписаха манифест срещу новия антисемитизъм във Франция

Джулиана с нов нос и чужд мъж на парти Вдига наздравици с Христо Сираков

Иран възобновява ядрената си програма, ако САЩ върнат санкциите

Канада и Япония подписаха споразумение за военно сътрудничество

В Парагвай гласуват за президент, парламент и губернатори

Проститутка на Е-79 емигрира заради трета присъда

Трета присъда – този път 3 месеца условно, постанови състав на Дупнишкия съд за Тинка М., хващана многократно да предлага секс услуги по гл. път. Е-79 при отклонението за Кочериново, съобщи на сайта си ведомството.

За година време жрицата на любовта, която е от Ботевград, получи от същия съд два пъти пробация и 150 часа обществено полезен труд, който трябва да положи по дейности, предложени и от общината в Рила. “

Като пълнолетно и работоспособно лице не се е занимавала с общественополезен труд /по трудов договор или като самоосигуряващо се лице и не е регистрирана в Бюрото по труда/, като е получавала нетрудови доходи по неморален начин /осъществявала е сексуални контакти с мъже, срещу заплащане/ – престъпление по чл.329, ал.1 от НК. мотивират се съдиите.

И по трите дела иначе симпатичната жена, която живеела в Благоевград, грижела се сама за детето си и била изрядна майка, сключвала споразумение с прокуратурата. Третия път обаче получава условна присъда – т.е., ако се стигне до четвърто обвинение, я грози влизане в затвора. “Няма да остана тук – на ваша територия. Изнасям се в Гърция. Там за такива неща като платена любов ги глобяват някакви минажи евра и си придължаваш”, казала на излизане от съдебната зала жрицата от Ботевград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.