Среднощна акция на КАТ в центъра на София - вдигат неправилно паркирали автомобили

Акция за неправилно паркирали автомобили проведе КАТ тази нощ в центъра на София. Паяци вдигаха автомобили, паркирани на неправилните места.

С петте полицейски патрула по улиците и обикаляха две коли на "Центъра за градска мобилност“. Първите нарушители се оказаха клиенти на столично заведение, съобщи Нова тв. Автомобилите им бяха закопчани със скоби затова, че са паркирани в нарушение на знаците.

„Тъй като шофьорите на автомобилите излязоха веднага на тях няма да им бъдат репатрирани колите, а ще им бъде фиш за неправилно паркиране на място. В случая, понеже е в района на кръстовище, фишът е 50 лв.”, обясни Николай Крушарски, началник сектор "Видео наблюдение" СДВР.

Втората спирка на проверяващите бе адрес пред жилищна кооперация на столичната улица "Юри Венелин", където автомобил беше вдигнат без собственикът му да разбере.

Нарушителите с вдигнатите автомобили ще трябва да платят акт за нарушение и глоба, за да приберат возилата си от наказателен паркинг. От полицията обясниха, че работят по сигнали на столичани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини