Пускат билети за студенти по 12 лв. за URIAH HEEP в Русе

500 лимитирани билета по 12 лв. за студенти пуска "Булстрад Арена" за предстоящото грандиозно шоу на URIAH HEEP в Русе, съобщиха организаторите на събитието. Останалите са по 15, 20, 30 и 40 лв., в зависимост от разположението в залата. За бъдещите висшисти на 7 май т.г. ще има отделен вход, където те трябва да покажат билета и студентска карта.
Рокдинозаврите ще пристигнат в крайдунавския град след концерта им в Румъния, водени от китариста и единствен оригинален член на групата от създаването й през 1969 г. - Мик Бокс. Грандиозното шоу е специален подарък и кулминация за празника на "малката Виена" на Гергьовден.

"Юрая Хиип" идва със специално оборудване, тя е бутикова група и с нея се преговаря трудно", призна Борислав Велков. Световноизвестните музиканти няма да нощуват в Русе, но са поставили специални условия за меню, напитки и усамотение на свещи зад сцената. Бандата е настояла "всички в залата да са щастливи и усмихнати" като част от сложните изисквания, изпълнени от русенските мениджъри.
Местата за "Дайър стрейтс", която ще забие в "Булстрад Арена" на 21 март т.г., вече са на изчерпване. Шоуто The Dire Straits Experience е част от европейското турне на групата до края на април.
За 5 месеца след откриването й в най-модерната мултифункционална зала в България са представени 18 спортни и развлекателни събития, събрали над 35 000 зрители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони