Младежи биха пенсионер, задирял баба им

Двама братовчеди нападнаха пенсионер в дома му, трошиха и го биха, а мотивът им бил, че задирял баба им. Докачливите на чест тийнейджъри са от шуменското село Кочово. До погрома в дома на 69-годишния Хасан Х. се стигнало след като той подхвърлил закачлива реплика към младежите, които пиели алкохол в местна кръчма. Мъжът бил вдовец от 15 г., бабата на момчетата също.

В четвъртък обаче те решили да му отмъстят и да му дадат урок повече да не помисля за жена. Към 22 часа взломили входната на жилището му на ул.“Александър Стамболийски“. Не стигнало това, а започнали да трошат и прозорци, поломили четири. Набили пенсионера и изчезнали. В момента той е в болница, по данни на местни хора.

Двамата братовчеди С. И./18г./ и 17-годишният А.И. били задържани за едно денонощие в Районното управление във Велики Преслав. Вече са на свобода. Двамата са известни с кражби на техника и бижута. Не са влизали в затвора, заради крехката си възраст и досега са превъзпитавани от Комисията за борба с противообществени прояви на непълнолетни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право