Камарата на представителите в САЩ осъди изтеглянето на американските войски от Сирия

Балъков потушил скандал на полувремето

Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британска телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Дадоха на съд двама ловчанлии за измами със земи с фалшиви документи

Районната прокуратура в Ловеч предаде на съд двама мъже за документна измама. Извършителите ще отговарят за далавери със земи чрез фалшиви документи. За това информираха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Обвинението срещу престъпното дуо е за това, че през периода 4 юли 2006 г. до 23 февруари 2007 г., в Ловеч и в село Александрово е действало в съучастие и при условията на продължавано престъпление.Симеон С. като извършител и Веселин Н. като подбудител и помагач са извършили сделки като са използвали документи с невярно съдържание. Двамата авери използвали две подправени лични карти с данните на други лица, но със снимката на Симеон.

Обвиняемите си послужили още и с неистински пълномощни, нотариални заверки на подписи, удостоверения за наследници и декларации. Чрез фалшивите документи те се сдобили с две ниви от общо 37 дка, собственост на Б.В. и с други три ниви от общо 64 дка на К.А. Присвоените земеделски терени са на обща стойност 20 000 лева.

Срещу двамата мъже е повдигнато и обвинение за това, че съзнателно са използвали и преправени официални документи пред нотариуси и кмет. Те обаче няма да носят отговорност за изготвянето им.

Обвинителният акт срещу Симеон С. и Веселин Н.е внесен в Районния съд в Плевен, поради самоотводи на магистратите от Районния съд в Ловеч. Делото ще се гледа в Плевен, защото единият от подсъдимите имал роднина в ловешката съдебна инстанция.Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.