Венци пак в атака: Кажете кой плаща в "Левски", няма да ви обесят?!

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов отново нападна "Левски", заради поредицата от спонсорски договори, които от клуба подписаха в последно време. Индиректно босът на "белите" призова за прозрачност около финансирането на "сините".

"Хората да се замислят ще застанат ли зад един клуб, на който му наливат 6,5 млн. за половин година. Има ли друг клуб, който е с бюджет 13 млн. на година? То бива, бива изобилие, но чак пък толкова. Такава плодородна година… Хората не са глупаци. Отворете си езичетата, не е толкова страшно. Няма да ви бесят, а и да ни бесят...", коментира Стефанов на пресконференция в Пресклуб "България".

"Кой е този Николай Иванов?! А, този от пътната сигнализация. Има право човекът, щом иска. Но да не се заблуждава, това не е конгрес на ГЕРБ, ще е малко по-различно. Другарят от пътна сигнализация каза, че съм се изразявал махленски. Да, аз съм израснал в "Овча купел". Мога да се изразявам махленски, но мога да казвам "хляб и "мляко". Изразявам се махленски, когато ме правят на глупак. Казвам го: "аз не се страхувам от нищо". Да, в "Славия" имаме затруднения, но не дължим пари никъде. Комедиен актьор ли съм, балетмайстор ли съм, но не си надскачаме боя, иначе ще стане като при ЦСКА. Олеле и после искаме във Висшата лига", продължи в типични си стил Стефанов.

Относно искането на Левски за провеждане на извънреден конгрес на БФС, Стефанов отсече: "Има хора, които не можеш да ги задължиш под строй да пускат еди-какво си. Има хора, които мислят. Едно време имаше едни Брокери, които станаха четвърти в света, бяха приготвили подаръци, спане… С Лафчис и други хора ги оборихме на конгреса и хората избраха Славков."

"Разберете ме правилно - нямам нищо против "Левски" и привържениците. Аз съм против това за едни майка, а за други - мащеха", поясни босът на "белите", след което за пореден път репликира спортния директор на "сините" Георги Иванов.

"Продължавам да уважавам Георги. Както виждате, не се обръщам към него с прозвището му. Да бъдеш комедиен актьор е висше изкуство. За да станеш комедиен актьор, трябва много да учиш. Разликата между него и мен са многото прочетени книги от моя страна, стотици прочетени книги. Все пак го считам за приятел, дано успее да постигне нещата, които не успя предния път", завърши Венцеслав Стефанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ