Шофьор издъхна в автомеле в Хасково, четирима ранени

След тежка катастрофа в Хасково издъхна 65-годишният шофьор Делчо Черкезов, още четирима са пострадали, животът на единия от тях е в опасност, съобщиха от ОД МВР-Хасково.

"Автомелето стана на бул. "Освобождение", разказаха очевидци. Според полицията Делчо предприел неправилен ляв завой, въпреки знак за задължително свиване вдясно. Така пикапът "Фиат" на хасковлията бил насметен от "Опел", зад чийто волан седял 22-годишният Минчо Албенов от с. Маслиново. След жестокия сблъсък италианското возило се обърнало странично на платното. На мястото пристигна спасителен екип на пожарната. Огнеборците разрязаха пикапа, за да измъкнат пострадалите.

Ранените бяха откарани в болницата, където по-късно Черкезов починал. Той бил със строшена лява бедрена кост и хематом на главата. Със счупен втори гръбначен прешлен и разкъсно-контузна рана на главата е 59-годишният спътник на издъхналия водач. Животът му е в опасност. Шофьорът на другия автомобил е с контузия в корема. Возилият се на задната седалка в "Опел"-а 26-годишен мъж е със счупен пръст на крака. Стоялата до него 46-годишна жена е с изкълчен десен глезен. И тримата са без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини