Расисткият скандал скара и политиците

Силно земетресение край филипинския остров Минданао

Спортният министър Кралев: Президентът за пореден път прояви своята некомпетентност

Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

Добричката болница с нова апаратура за 104 000 лв.

Цацаров и Гешев са на посещение в САЩ

Фирми ремонтират пропаднала настилка в Шумен

Фирмите изпълнителки по т.нар. воден цикъл в Шумен за подмяна на водопроводи и канализация, сега ремонтират за своя сметка пропадналия асфалт. Слягането на настилката се случва няколко месеца след полагането й в края на миналата година и общината и дружествата са решили да се пристъпи към аварийни ремонти, за да се избегнат катастрофи. В момента ще се възстановят около дузина улегнали участъка, които са най-критични. През април, когато заработят асфалтовите бази, ремонтите ще са повече, каза зам.кметът по строителство инж.Боян Тодоров.

Отделно в Шумен има и втора категория ями, зейнали от зимата, които вече са картотекирани от комисия. Общинското дружество „Паркинги и гаражи“ е започнало изкърпване на най-критичните места. Предстои обаче да се обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за повечето от дупките. Общината е заделила 200 000 лв. Сумата не е достатъчна и ако трябва да се ликвидират всички неравности в Шумен, ще са нужни поне 1,2 млн.лв., каза Тодоров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.