Шеф в ЦСКА: "Титан" взимаше по 2 млн. лева за почистване на "Армията"

Изпълнителният директор на ЦСКА  Александър Тодоров разкри, че бившите собственици на клуба от фирма "Титан", са поискали 2 млн. лева за почистването на стадион "Българска армия". Той изнесе любопитната информация на пресконференция относно финансовото състояние на "червените".

"Само да ви кажа, че след мач с Левски ни искат за почистване 7 хиляди лева. Това освен стадиона, включва и всички площи около съоръжението. Не бива да се вярва на всичко казано от представители на "Титан". Те са си издавали фактури за какво ли не. Знаете ли, че според тях почистването на стадиона струва близо 2 милиона лева? Така излиза от документите им", каза Тодоров.

"Аз мислех, че те са строили нещо, а те почиствали... Според наличните фактури можем да заключим, че трябва да има поне 3 хубави игрища на Панчарево. Защото уж това е била целта на "сметките" тогава. Над 5 милиона са били посочени от "Титан" като необходими за реконструкция на базата. Вие да сте виждали такава да е била извършвана и привеждана в ход по онова време?", допълни директорът в ЦСКА.

Тодоров не пропусна да коментира и евентуалното бъдеще на клуба, около който витаят какви ли не слухове и варианти.

"Варианти за бъдещето на ЦСКА не сме спирали да търсим. Трудно е това дружество с лека ръка да се зачеркне, то е разковничето ЦСКА да продължи да съществува като клуб от юридическа гледна точка. ЦСКА е световноизвестен клуб и е наблюдават от УЕФА и ФИФА, така че не е толкова лесно. Ако имах нужните пари, щях да ги дам, за да го има клуба. Но ги нямам. Приемаме подобни предложения от заможни бизнесмени, като сме готови да работим с тях за оздравяването на клуба", завърши Александър Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ