Арестуваха млада жена с наркотици и пистолет

24-годишна жена от Берковица е задържана от полицията, след като в нея и жилищата й са открити наркотици. При обиските е намерен и незаконен пистолет, съобщиха от Областната дирекция на МВ в Монтана.

Даниела Г. била отведена в Районното управление на полицията в Берковица в четвъртък следобед след сигнал по време на специализирана операция на пазителите на реда. При извършеното претърсване в дънките на жената е намерено полиетиленово пликче с 0,25 грама бяло прахообразно вещество. При направения тест то се оказало амфетамин.

Полицаите влезли и в дома, където живеела Даниела Г. и открили в дамска чанта две пликчета с 1,10 грама марихуана. В друго жилище, също обитавано от младата жена, криминалистите се натъкнали на още 0,23 грама марихуана и нерегистриран пистолет „Гризли” с 8 патрона в пълнителя и още четири резервни патрона.

Даниела Г. е в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Младата жена не е криминално проявена, но е регистрирана преди време в София за кражба, казаха полицаи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право