Ето новия любимец във футболното първенство - Набил Еженави от "Монтана"

Новото попълнение на Монтана Набил Еженави набира все по-голяма популярност и предизвика фурор във футболните среди с името си. Макар все още да не е участвал в нито един официален мач на отбора, алжирецът вече е сред най-известните играчи. 

"Още на първата тренировка, когато треньорът изброи имената ни всички започнаха да се смеят, а аз не знаех защо", призна Еженави пред Нова телевизия. Все пак вратарят на отбора Христо Иванов обаче му обяснил кое е толкова смешно.

"Обясних му какво значи "набил", какво значи и другото, за което го бъзикат, за да не се сърди и да приема нещата с усмивка. Това са футболни шеги, които не са много за пред камера. Това е като онзи от Лестър Дринкуотър, дето пие вода. В Монтана вода има сутрин между 7 и 7,30, при това само за очите", обясни вратарят на отбора.

Треньорът на монтанчани Емил Велев също е известен със своето чувство за хумор и със сигурност тепърва предстоят множество  закачки с името на алжиреца.

"При него има скоростна техника, бързина, неща които са доста нестандартни, но ще му трябва доста време да се адаптира в нашия отбор, за да може да покаже своите качества", коментира Велев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена