Зукърбърг отказа на Кание Уест милостиня от 1 млрд. долара

Рапърът Кание Уест получи отказ, след като поиска от основателя на фейсбук Марк Зукърбърг 1 млрд. долара заявявайки, че това е "едно от най-готините неща", които Зукърбърг може да направи за света.

Бедният и страдащ Кание Уест се жалва, че има 53 млн. долара дълг и няма финанси да реализира идеите си. В туит-ове той споделя:
„Марк Зукърбърг, ти обичаш хип-хоп, обичаш моето изкуство... Аз съм твоят любим артист, но виждаш, че едва дишам и все още си пускаш моите албуми вкъщи... Нямам достатъчно ресурс, за да създавам това, на което съм способен".

Неофициалният отговор на Зукърбърг през микроблога на инженера Стивън Грим е: "Скъпи Кание Уест, ако искаш от основателя на Фейсбук 1 млрд. долара, вероятно не трябва да го правиш с помощта на /конкуриращия го/ Туитър."

Кание Уест не получи 1 млрд. долара в резултат на поста си, но пък получи критики от британския хуморист Рики Джървейс, че ако има толкова дългове, може да спести например като намали апетита към чистокръвни състезателни коне, частни самолети и скъпи часовници. От "Пица Хът" пък предложиха на бедстващият рапър да го вземат на работа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица